SERVEIS

T’oferim diversos serveis per a que gaudeixis plenament de les nostres instal·lacions: servei de raigs uva, d’entrenador personal, sala social, i molt més!

PROGRAMES D’ENTRENAMENT

A la sala de fitness us assessorarem sobre els programes d’activitat física més segurs i efectius i que s’adaptin millor al vostre nivell de condició física, als vostres objectius, al temps setmanal que dedicareu al vostre entrenament i a les vostres particularitats físiques o mèdiques.

TOVALLOLES

És un servei de venda de tovalloles ideal per als dies que te l’has oblidada o pera  quan necessites, a més de la que portes de casa, una altra per fer-ne ús (p.ex. a la sala de fitness o a la sauna, on és obligat l’ús d’una tovallola).

BOTIGA

A la nostra botiga trobaràs casquets, ulleres i xancletes de bany, samarretes, motxilles, productes d’higiene corporal i altres produtes esportius.  Volem que no et falti de res!

OBJECTES PERDUTS

El servei d’objectes perduts està per a que puguis recuperar allò que has deixat oblidat al gimnàs i que un altre abonat o el personal que treballa a la instal·lació ha trobat i ha dut a la recepció del centre.

SALA SOCIAL

Espai habilitat amb taules i cadires per fer més fàcil el temps d’espera o per prendre alguna cosa mitjanant els productes que dispensen les màquines expenedores.

 

És l’únic espai cobert de la instal·lació on està permès menjar i beure.

Celebra el teu aniversari!

Vine a celebrar el teu aniversari a la piscina!

Reserva un espai del centre, l'ús de piscina, activitats dirigides per un tècnic en sala o dins l’aigua...

Gaudiu d'un dia especial!

Mes informació a la recepció del centre.

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat