SERVEIS

T’oferim diversos serveis per a que gaudeixis plenament de les nostres instal·lacions: servei de raigs uva, d’entrenador personal, sala social, i molt més!

PROGRAMES D’ENTRENAMENT

A la sala de fitness us assessorarem sobre els programes d’activitat física més segurs i efectius i que s’adaptin millor al vostre nivell de condició física, als vostres objectius, al temps setmanal que dedicareu al vostre entrenament i a les vostres particularitats físiques o mèdiques.

TOVALLOLES

És un servei de venda de tovalloles ideal per als dies que te l’has oblidada o pera  quan necessites, a més de la que portes de casa, una altra per fer-ne ús (p.ex. a la sala de fitness o a la sauna, on és obligat l’ús d’una tovallola).

BOTIGA

A la nostra botiga trobaràs casquets, ulleres i xancletes de bany, samarretes, motxilles, productes d’higiene corporal i altres produtes esportius.  Volem que no et falti de res!

OBJECTES PERDUTS

El servei d’objectes perduts està per a que puguis recuperar allò que has deixat oblidat al gimnàs i que un altre abonat o el personal que treballa a la instal·lació ha trobat i ha dut a la recepció del centre.

Celebra el teu aniversari!

Vine a celebrar el teu aniversari a la piscina!

Reserva un espai del centre, l'ús de piscina, activitats dirigides per un tècnic en sala o dins l’aigua...

Gaudiu d'un dia especial!

Mes informació a la recepció del centre.

Servei de massatges

Disposem d'un servei de massatges de diversos tipus, amb una cabina especialment equipada per a prestar aquest servei.

Demana més informació a recepció.

Fitness Jove

Activitat dirigida pensada per a nens i nenes entre 6 i 12 anys. Cada dimarts i dijous de 17:15 a 18:10. Gratuit per a tots els fills d'abonats.

Armariets de lloguer

Armariets per a que puguis deixar a la instal·lació allò que utilitzes a diari, i que vols evitar transportar cada dia

Piscina exterior i solàrium

Piscina exterior: Oberta durant els mesos d'estiu, vine a gaudir d'un ambient familiar i relaxa't on podràs trobar la tranquilitat que portes cercant durant tot l'any

Solarium: Ubicat a la zona de piscina exterior, és el lloc ideal on descansar i relaxar-te (si la climatologia acompanya) després d'una dura sessió d'entrenament. 

Vols ser el primer en assabentar-te de tot? subscriu-te a la nostra newsletter
enviat